Top2000 Stembus op de Middelweg 5 in Ter Aar bij stichting !Triggr?

Top2000 Stembus op de Middelweg 5 in Ter Aar bij stichting !Triggr?

Top2000 Stembus van radio NPO2 op de Middelweg 5 in Ter Aar!

De Top2000 Stembus van radio NPO2 stopte aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Maar wat deed de Top2000 Stembus daar dan? De aanleiding was een bezoek aan de muzikale mobiele Escape Caravan van de Escape Rooms Ter Aar. Deze zitten bij stichting !Triggr in het pand.

Barbara en Nico Zornig werden door de twee dj’s Frank van ’t Hof en Wouter van der Goes van radio NPO2 geïnterviewd over hun muziekkeuze voor de TOP2000 – stemlijst. Deze stemlijst (opgeteld van iedereen die gestemd heeft) wordt sinds jaar en dag eind december op radio NPO2 wordt gedraaid. De Top2000-lijst wordt vanaf kerstmis tot en met oudjaarsdag op radio NPO2 en in het Top2000 Café in Hilversum gedraaid. Je kunt het Top2000 Café ook bezoeken. Een waar feest.

De dj’s Frank en Wouter speelden als toetje ook nog de Escape Caravan van de Escape Rooms Ter Aar. Dat deden ze eigenlijk best goed, hoewel…… bekijk het filmpje (de reel) op Frank of Wouter of NPO2 zelf (!) hun Insta-account maar eens…..

Het was een spannende en heel leuke mooie dag! Leuk om mee te mogen maken.

Pin It on Pinterest