Workshop Windlicht Vilten

Workshop Windlicht Vilten

Nieuw op de agenda !
Workshop windlicht vilten
Op dinsdag 23 mei kun je meedoen met een workshop windlicht vilten. Je doet dit middels de techniek nat vilten. Adrienne Barth verzorgt deze workshop.
Spelen met wol water en zeep! Je neemt naar de workshop een vaas of leeg potje (jam of groente bijvoorbeeld) mee. We gaan daar een mooi jasje van wol om heen maken. Door de transparantie van de wol en een lichtje in de vaas / potje krijg je uiteindelijk een sfeervol windlicht die mooi staat in elk interieur!
Tijdens de workshop leer je hoe je een mal maakt en vervolgens ga je die beleggen met wol. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, vormen en soorten versiering die passen bij jou interieur en smaak! Daarna gaan we met water en zeep aan de slag om er voor te zorgen dat er hoes ontstaat die precies om het glas past.
De workshop is geschikt voor zowel beginners als viltsters met ervaring.
Prijs is inclusief wol, vezels en gebruik van viltmaterialen, exclusief vaas en lampjes. Geef je hier op! 

Pin It on Pinterest