Cursus Sokken Breien start 9 mei 2023

Cursus Sokken Breien start 9 mei 2023

CURSUS SOKKEN BREIEN

🧦 Leer hoe je zelf je eigen lekkere sokken 🧦voor thuis 🏠, of op de yogales en voor de koude avonden breit 🧶.

🧦 Onder de deskundige begeleiding van Rianne leer je in 3 lessen van 2 uur hoe je je eigen sokken breit.

 Van boord naar hiel naar teen

Wat ❓ ga je leren In 3 lessen van 2 uren leer je sokken breien 🧶 van de boord naar de teen. Je leert de belangrijkste principes om passende sokken te breien in alle maten, voor alle vormen voeten, waarna je zelfstandig naar hartelust kunt gaan experimenteren met leuke variaties en kekke wolletjes 🧶. Het is enorm leuk om je eigen sokken te breien! Het is een klein handzaam handwerkje dat in je tas past en altijd van pas komt als je even ergens moet wachten, tijdens een auto- of treinrit of gewoon overal waar je zin hebt om te breien. Breien is zoveel leuker dan op je telefoon 📱 swipen! Breien is super-ontspannend en een heerlijke mindful 🧘‍♂️ bezigheid.

Hoe ❓ ga je het leren Rianne Heijnen leert je de tips en trucs zodat je de sokken mooi om elke vorm voet kunt laten passen. Je krijgt een basispatroon voor sokken en een maattabel op papier. In les 1 brei je de boord in het rond. Thuis 🏠 ga je verder met het beenstuk. In les 2 leer je de hiel en weer terug naar de voet, waarna je thuis verder kunt breien aan de voet 🦶. In de 3e les leer je een teen breien die aan vrijwel elke voetvorm mooi past. 🧦

Verder beloven we je heel veel inspiratie voor je volgende paar sokken. Loop je gaandeweg vast, dan kun je tot in lengte van dagen terecht bij het !Triggr Haakcafé op de 1e en 3e woensdag van de maand of bij het Breicafé op de 4de woensdag (-avond) van de maand voor gratis nazorg en handwerkpraat bij een bakkie koffie of thee 🍵.

🧦 Wat moet je al kunnen Om deze cursus te kunnen volgen is het nodig dat je kunt breien.

 De cursus is inclusief alle materialen.

🧦 Lees verder over wat je precies nodig hebt op de cursuspagina of geef je direct al op via https://triggr.nu/agenda/cursus-sokken-breien-10/.

 De cursusdagen 📅 zijn 9, 16 en 23 mei 2023

Pin It on Pinterest