Zin In Kunst En Muziek 23 en 24 juni 2023

Zin In Kunst En Muziek 23 en 24 juni 2023

Staat onze Zin In Kunst en Muziek 2-daagse al in jouw agenda? 

Op vrijdag 23 juni 18-21 uur kun je al heel leuke kunst bekijken en beleven. Onder andere van: Dana Poole, Brunette Eijseldijk, Ger Bonninga, Mariette du Maine, Carla Bosman, Marjolein Spijkers, Yvette Bavelaar en veel meer.

Je kunt op vrijdagavond meedoen met een weef-workshop, met een mantra-zangworkshop en kijken bij de pottenbak-demo.
Op zaterdag 24 juni is er veel te doen en te beleven; er zijn verschillende muzikale optredens, Jazz uit Amsterdam komt weer mooie gedichten voordragen. Voor de kinderen is er een slijmworkshop, korte workshop Porselein Stippen, kun je een proef-drumles doen bij Sytse, geeft Yvette een demonstratie tekenen, kun je van 10-11 uur meedoen met een korte workshop Gemengde Technieken van Anja Spooner, kunnen de kinderen een gratis tekenles van Mariette volgen en ga zo maar door.

Kijk voor het volledige programma klik 👉 hier 👈

Pin It on Pinterest