Winnaars PubQuiz Aarlanderveen 2 september ’23

Winnaars PubQuiz Aarlanderveen 2 september ’23

Het was weer een gezellig avondje! De !Triggr PubQuiz in Aarlanderveen is zo langzamerhand ook een bekende plek aan het worden voor de !Triggr PubQuizen. Het Oude Rechthuis is een mooie locatie hiervoor. Met onder andere teams als Avondje Oranje, Les Quizerables, Kali, Met de Fles op Tafel, De Trutjes, Allegaartje en Poppelepsie was het weer een spannende avond.

Frank had er weer een mooie PubQuiz van gemaakt. Met jokers-inzet en een spannende strijd tussen Avondje Oranje, Allegaartje (die hun joker goed wisten in te zetten), Quiz ’t Wel en Met de Fles op Tafel werd het uiteindelijk Met de Fles op Tafel die er met de buit vandoor ging. Gefeliciteerd heren! We wachten op een all-ladies team wat de PubQuiz eens een keer gaat winnen. De volgende !Trigg PubQuiz is naar alle waarschijnlijkheid weer in de Sportsbar in Ter Aar.

Pin It on Pinterest