Zien we jou op de Nieuwkoop Actief weken?

Zien we jou op de Nieuwkoop Actief weken?

Tussen 15 september en 4 oktober zijn er in de gemeente Nieuwkoop de Nieuwkoop Actief Weken.

Verenigingen, clubs en vrijwilligersorganisaties presenteren zich tijdens de Nieuwkoop Actief Weken. Zij hebben allemaal iets te bieden op het gebied van sport, bewegen, kunst, cultuur en welzijn. Dat doen zij (en wij dus ook) op de sport- en actiefmarkten, maar ook op andere momenten en locaties. Het meest actuele programma staat op www.nieuwkoopactief.nl.

Je kunt tijdens de Nieuwkoop Actief weken meedoen aan:

Dinsdagen 19,26 september, 3 oktober 09.00-09.45 uur gratis proefles Bewust Bewegen 55+
Donderdagen 21 & 28 september 11.15-12.30 uur gratis proefles Pilates


Donderdagen 21 & 28 september 10.30-11.45 uur gratis proefles stoelyoga
Donderdag 21 september 10.00-12.00 gratis deelname Open Atelier

Kennismaken met !Triggr
Maak kennis met stichting !Triggr. Wij staan op de sport- en activiteitenmarkt op 20 september 14.00-17.00 uur in IKC De Vaart. Vraag ons alles wat je altijd al wilde weten, kom koffiedrinken, neem een flyer mee van de yogalessen, vraag eens of er nog ruimte is bij de gitaarlessen, wat we precies doen op het Haakcafé en meer…..

Pin It on Pinterest