Tekenlessen jeugd

Tekenlessen jeugd

TEKENLESSEN JEUGD

De tekenlessen van afgelopen maandagmiddag 25 september waren weer erg leuk.

Het was een vrije opdracht. Als eerst mocht je een paar drupjes ecoline gebruiken. Daarna drogen – leuk, want in de wind rennen buiten ;-). Daarna kon je er monsters van maken. De kinderen maakten blije, boze, enge, bange monsters maken. De ecoline werd met grassen en uitgebloeide bermbloemen verdeeld. De grassen en bloemen deden ‘dienst’ als penseel. De jeugd is mooi aan het experimenteren geweest en wat doe je met onverwachte wendingen in je tekening …😀. Leuk!

Na de herfstvakantie, op maandag 23 oktober (16.00-17.30 uur) begint er weer een nieuwe serie tekenlessen jeugd. Je kunt je kind hier inschrijven: https://triggr.nu/agenda/teken-en-schilderles-jeugd-37/

Pin It on Pinterest