Vanaf vrijdag 8 december nieuwe teken- en schildercursus jeugd op de agenda

Vanaf vrijdag 8 december nieuwe teken- en schildercursus jeugd op de agenda

Vanaf 8 december start er weer een nieuwe teken- en schildercursus voor de jeugd.
Deze cursus wordt verzorgt door Yvette Bavelaar uit Alphen aan den Rijn.

Bij deze cursus komen er (vanuit de ideeënbus) meerdere teken- en schilderopdrachten aan bod.

Met allerlei verrassende materialen gaat Yvette Bavelaar samen met de kinderen nieuwe manieren ontdekken om te leren tekenen. Tekenen is de basis, en wanneer je dit goed onder de knie hebt, kun je ook veel makkelijker schilderen. In deze cursus wordt zowel het realisme als de creativiteit aangesproken.

De lessen zijn op vrijdagmiddag 15.30-17.00 uur en zijn geschikt voor de jeugd vanaf 9 jaar. De lessen starten op 8 december 2023 . De serie is 8 lessen lang. De cursusdata zijn: 8 en 15 december ’23, 12, 19 en 26 januari ’24, 2, 9 en 16 februari ’24.

Meer info en inschrijven: https://triggr.nu/agenda/kindercursus-tekenen-en-schilderen-9-14-jaar/

 

 

Pin It on Pinterest