Nieuw op de agenda: meditatieles

Nieuw op de agenda: meditatieles

Vanaf 10 januari 2024 kun je elke 2de woensdag van de maand een meditatieles volgen. De meditatielessen zijn onderdeel van het yoga-abonnement.
Vooralsnog is de meditatieles elke 2de woensdag van de maand. De tijd is: 20.00-21.15 uur. Bij veel belangstelling zullen we de les vaker gaan ‘draaien’.

Cyntha Kientz geeft de meditatielessen.

Hieronder lees je meer over de meditatielessen:

In de afwisselende meditatielessen zullen verschillende meditatietechnieken worden gebruikt, zoals loopmeditatie, dynamische meditaties op bijpassende muziek, mindful movements, verschillende zitmeditaties, ligmeditaties en diverse ademhalingsoefeningen. Zo kun je goed ervaren wat het beste bij jou past. Je krijgt ook tools om meditatie en ademhalingsoefeningen te integreren in je dagelijks leven. Hierdoor leer je welke techniek je op welk moment het beste kunt gebruiken.

De meditatielessen zijn vooral gericht op mindfulness. In het hier en nu komen, het bewust worden van hoe je je echt voelt in het moment. Aan het einde van de les zal je het gevoel hebben dat je minder in je hoofd zit en je meer ontspannen voelen.

Doe makkelijk zittende kleding aan. Lekkere warme sokken, neem voor de zekerheid een vest mee. Het liefste kleding die niet te strak zit in het buikgebied.

Pin It on Pinterest