Nieuw op de agenda: cursus Babymassage

Nieuw op de agenda: cursus Babymassage

🌟 Nieuw op de agenda 🌟
🌟🌟
Cursus Babymassage πŸ‘ΆπŸ‘Ά van Jolanda Braam van Massagepraktijk de Basis uit Ter Aar (https://massagepraktijkdebasis.nl/) bij Stichting Triggr
🌟
In de cursus leren jonge moeders hoe ze hun baby πŸ‘ΆπŸ‘Ά zelf kunnen masseren. De cursus bestaat uit 4 zaterdagochtenden.
🌟
Liefdevolle ❀️ aanraking draagt bij aan een regelmatig slaapritme, een goede spijsvertering en een gevoel van geborgenheid. Babymassage helpt bij de ontwikkeling van de spieren, en stimuleert doorbloeding van de huid. Daarnaast werkt babymassage 🫢 rustgevend. Voor ouders is het een manier om hun πŸ‘Ά kindje beter te leren kennen en op een leuke manier contact te maken met elkaar.
🌟
Tijdens de cursus leer je je baby een volledige massage te geven.
🌟
De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. Tijdens deze lessen leer je de massage 🫢 in stapjes, zodat je kindje πŸ‘Ά langzaam kan wennen aan deze manier van aanraken. Je zult dat ook in de loop van de weken zien.
🌟
Wil je meer over de cursus weten, weten wat je mee mag nemen, wat je ervan leert, wat je er mee kunt en meer: klik dan op één van onderstaande links of neem direct contact op met πŸ› Jolanda Braam (06-42447038 of info@massagepraktijkdebasis.nl).
🌟
We hebben 2 cursussen op de agenda staan.
πŸ‘‰ Serie van 4 lessen: 27 januari, 3, 10 en 17 februari 2024:
https://triggr.nu/agenda/cursus-babymassage/
πŸ‘‰ Serie van 4 lessen: 2, 9, 16 en 23 maart 2024
https://triggr.nu/agenda/cursus-babymassage-5/

De cursussen zijn bij stichting !Triggr – Middelweg 5 – 2461 CB Ter Aar – www.triggr.nu – info@triggr.nu

Pin It on Pinterest