18 januari eerste Schrijfcafé

18 januari eerste Schrijfcafé

Schrijfcafé

Op donderdag 18 januari 2024 starten er weer maandelijkse 🗒️ Schrijfcafé’s 🖊️ in Ter Aar. Deze staan onder leiding van auteur en schrijfinspirator Alice Bakker van In Woordenland. De maandelijkse bijeenkomsten zijn een uitje voor iedereen die van 🗒️ schrijven houdt en daar meer mee wil doen, voor wie een zetje nodig heeft of het schrijfwerk naar een hoger niveau wil tillen.

De deelnemers ontvangen Alice een schrijfopdracht waar ze thuis mee aan de slag gaan. Bij het schrijfcafé wordt het 🗒️ verhaal, dat vooraf ingestuurd wordt, besproken. De schrijver leest het hardop voor, alle deelnemers geven hun feedback. Geen kritiek of commentaar, maar leerzame feedback waardoor het volgende verhaal en de schrijver groeit.
Thuis werk je aan een schrijfopdracht, die je ongeveer een maand van tevoren ontvangt.

De Schrijfcafé-avond bij !Triggr in Ter Aar is van 19.30-21.30 uur, elke 3e donderdag van de maand (elf keer per jaar, augustus slaan we over).

Het eerste 🖊️ Schrijfcafé bij !Triggr is op donderdag 18 januari 2024, start 19.30 uur

Het Schrijfcafé staat onder leiding van auteur, redacteur en tekstschrijver Alice Bakker, auteur – Tekstbureau In Woordenland.

Pin It on Pinterest