Schrijfcafé bij !Triggr

Schrijfcafé bij !Triggr

Kennismaken met een Schrijf café en Alice Bakker, auteur – Tekstbureau In Woordenland
.
Op donderdag 21 maart 2024 kun je kennismaken met het Schrijfcafé en Alice Bakker, auteur – Tekstbureau In Woordenland in Ter Aar. Dit 🖊️ Schrijfcafé bij !Triggr is op donderdag 21 maart, start 19.30 uur en de entree is voor de gelegenheid GRATIS. Je krijgt voorafgaand aan dit Schrijfcafé een schrijfopdracht.
.
Na het gratis Schrijfcafé kun je besluiten om aan een jaarlidmaatschap te beginnen of per maand te betalen. Meer informatie krijg je daarover op 21 maart.
.
De Schrijfcafés staan onder leiding van auteur en schrijfinspirator Alice Bakker, auteur – Tekstbureau In Woordenland. De maandelijkse bijeenkomsten zijn een uitje voor iedereen die van 🗒️ schrijven houdt en daar meer mee wil doen, voor wie een zetje nodig heeft of het schrijfwerk naar een hoger niveau wil tillen.
.
Meedoen? Schrijf je >>> hier <<< in!

Pin It on Pinterest