Handwerkcafé 28 februari 2024

Handwerkcafé 28 februari 2024

Gisteravond, woensdag 28 februari, vond er weer een gezellig Handwerkcafé plaats bij !Triggr.

Het was weer een fijn Handwerkcafé met 6 breiers en hakers, onder wie een nieuwe dame! … Er waren wat haak- en brei – EHBO – vragen die zijn geholpen.

Er zijn boeken en patronen met elkaar uitgewisseld. Er werden een paar mooie afgemaakte projecten getoond die waar in voorgaande handwerkcafé’s aan is gewerkt. Erg leuk dat iedereen dat ook meeneemt om te laten zien aan elkaar.

De Handwerkcafé’s zijn redelijk nieuw maar worden goed bezocht. Toegang en deelname zijn gratis. Inclusief koffie en thee. De Haakcafé’s vinden elke 4de woensdagavond van de maand plaats. Timing: 19.00-21.30 uur. Zien we jou daar de volgende keer ook? 🙋🏼‍♀️

Pin It on Pinterest