Steun !Triggr

Steun !Triggr

❤️ Steun Stichting Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar ❤️
Stichting Triggr draait zo fijn omdat we zoveel fijne mensen, docenten, vrijwilligers, begeleiders en andere hulptroepen hebben. Zonder hen zouden we niet zijn waar we nu zijn. Toch kunnen we nog altijd hulp gebruiken. Wil je meehelpen? Er zijn vele manieren waarop dat kan!
❤️       Word lid van de Club van 100. Dit zijn organisaties die ons ondersteunen met euro 100 per jaar. Alle kleine beetjes helpen. Wil je weten wie er Club-van-100-lid zijn? Klik hier: https://triggr.nu/club-van-100/
❤️       Doe je boodschappen bij de Jumbo Nieuwkoop? Doneer de sponsorvouchers aan/voor Stichting Triggr. Je kunt ze zelf innen (online) of bij ons inleveren, dan verzilveren wij ze voor Stichting Triggr.
❤️       Doe je boodschappen bij de Vomar Voordeelmarkt in Ter Aar? Gebruik je Klant is Koning kaart om voor Stichting Triggr te sparen!
❤️       Doe je mee aan de Vriendenloterij? Wist je dat wij ook één van de goede doelen zijn waar je voor kunt sparen?
❤️       In lijf en leden een steentje bijdragen? Op dinsdagochtenden is het klusochtend en pakken we vaak een klus aan. Deze periode kun je bijvoorbeeld met Barbara en Angeline één van de schilderklussen mee aanpakken. Neem contact op als je mee wil helpen. Alle hulp is welkom!

Pin It on Pinterest