Haak mee met de !Triggr CAL

Haak mee met de !Triggr CAL

Haak mee met de Triggr Crochet Along

Heb je altijd al eens een mooie shawl willen haken maar durf je het niet aan in je eentje, kom dan naar het gratis Haakcafé van !Triggr om hier aan mee te halen.. In de maanden mei en juni kun je mee haken met een Crochet Along. We starten op woensdag 1 mei.

Wat is een Crochet Along (CAL)?

Bij een Crochet Along (vertaald: Haak Mee) haak je allemaal tegelijk hetzelfde patroon. Ieder kiest zijn eigen materiaal en werkt in zijn eigen tempo. We haken allemaal de kleurige Lost In Time Shawl van Mijocrochet. De enige vereiste is dat je zelf al lossen, vasten en stokjes kunt haken.

Wat krijg je van !Triggr?

Wij schenken een heerlijke kop koffie of thee. Je krijgt het patroon van ons. We helpen je met het patroon lezen, extra uitleg van nieuwe steken, de technische kneepjes en linkjes naar instructiefilmpjes. Zo kun je tussen de Haakcafé’s door thuis lekker verder haken. Desgewenst kunnen we, mocht je tussendoor vragen hebben, ook Whatsappen tijdens de periode dat je aan de CAL meedoet.

Waar en wanneer?

Je kunt aan deze CAL Shawl haken tijdens één van onze Haakcafé’s of Handwerkcafé in mei en juni. Je kunt er uiteraard thuis aan verder haken.
Haakcafé (10:00-12:00 uur) 1 mei en 15 mei, 5 juni en 19 juni
Handwerkcafé (19:00-21:30 uur) 22 mei en 26 juni

Wat heb je nodig?

Je neemt je eigen garen mee dat geschikt is voor naald 3 tot 4 en je haaknaald (3, 3,5 of 4), een schaartje en een stompe borduurnaald.

De shawl kan worden gehaakt met een zomergaren zoals acryl, katoen of met een wintergaren. Het patroon is geschikt voor garen met een lang kleurverloop. Je kunt ook kiezen voor 6 tot 8 verschillende contrasterende kleuren of één effen kleur. Wil je op avontuur, gebruik dan restjes van verschillende garenkwaliteiten, zolang ze ongeveer van dezelfde dikte zijn kun je zelfs elke toer van de sjaal een andere kleur gebruiken. Wil je de exacte kleuren van de ontwerpster, kijk dan even op haar website Mijocrochet in het Nederlandstalige patroon van de Lost in Time. Afhankelijk van de dikte van het garen en de grootte van de shawl die je wilt maken heb je in totaal 875-1200 meter looplengte nodig.

Eindresultaat

Wil je je eindresultaat nog met ons delen? Kun je langskomen, kom dan op woensdagavond 26 juni 19;00-21:30 uur of whatsapp of mail (info@triggr.nu) ons een foto.

 

Pin It on Pinterest