Omroep West op bezoek

Omroep West op bezoek

Wat een verrassing. Stond zomaar ineens vandaag Omroep West op de stoep. Reporter Pim kwam voor het radioprogramma ‘Menno in Middag’ ook eens kijken wat er bij stichting !Triggr – cultureel centrum – Volksuniversiteit Ter Aar en de Escape Rooms Ter Aar allemaal te doen is.
Toevallig was de vinyasa yoga net afgelopen. De !Spinnrs waren er nog. Er was genoeg stof om over te praten. Reporter Pim heeft uitgebreid gevraagd hoe het spinnen in zijn werk gaat.
Rianne vertelde daar vol passie over en Barbara mocht ook nog even haar zegje doen. Al met al reuze spannend. Als klap op de vuurpijl zagen we even later ook Marco de Hollander nog even geïnterviewd worden voor ons gebouw. Wat een leuke middag weer.
Je kunt het interview (start op minuut 11) terugluisteren via: https://www.omroepwest.nl/radio/programma/menno-in-de-middag/270393026

Pin It on Pinterest