Groot Polderdictee 12 oktober 2024

Groot Polderdictee 12 oktober 2024

Groot Polderdictee
.
✍️ Dictee der Nederlandse Taal ✍️
.
Ben jij een ware ✍️ taalliefhebber? Een meester in 🏫 spelling en grammatica? Dan is het Polderdictee dé uitdaging voor jou! Op zaterdag 12 oktober (start 19.00 uur) nodigen Stichting !Triggr en In Woordenland alle inwoners van Nieuwkoop en Kaag en Braassem uit om hun taalkennis te testen in een uniek en gezellig 🏫🎉✨ evenement.
.
Stichting !Triggr organiseerde in de jaren 🧨 2015, 2016 en 2017 eerder het dictee der Nederlandse taal. Na een ♨️ pauze van een aantal jaar is het in 2024 tijd voor de vierde editie. Dit keer organiseert !Triggr het dictee samen met auteur Alice Bakker van Tekstbureau In Woordenland uit Roelofarendsveen en het is de bedoeling om het dictee om en om in onze twee gemeentes (Nieuwkoop en Kaag en Braassem) te organiseren.
.
In 2024 schrijft Alice, auteur van meerdere 📚 boeken, redacteur en schrijfcoach, een dictee over het polderlandschap van de twee gemeentes.
.
Ben jij gepassioneerd 📘 taalfanaat, houd je van uitzoeken van de spelling van woorden, weet je veel over de 🗺️ omgeving en 📰lees je veel? Dan is dit Groot Polderdictee echt wat voor jou!
.
Of je nu een ervaren taalvirtuoos bent of gewoon van een leuke uitdaging houdt, het Polderdictee is voor iedereen toegankelijk. Dus trommel je 👫👫👫 vrienden, 💗familie en collega’s op en schrijf je snel in voor een gezellige avond vol taal. Meet jezelf met andere taalfanaten en kom te weten hoe goed jouw kennis van de Nederlandse taal 🌷🌷 ervoor staat.
.
Je kunt je inschrijven als taalliefhebber of als 🐯 Dicteetijger. Interessant?
.
Inschrijven kan hier: https://triggr.nu/agenda/groot-polder-dictee/
.
Het Groot Polderdictee is 1 van de 10 activiteiten van de 💫 jubileumweek van stichting !Triggr. Zij bestaat 🎈 dan 10 jaar.

Pin It on Pinterest