Luciferdooskunst – doe jij mee?

Luciferdooskunst – doe jij mee?

Doe je mee aan de Luciferdooskunst in het kader van het jubileum bij !Triggr?

Nog een paar maandjes en dan bestaat !Triggr (10 oktober 2024) 10 jaar. Een goede reden voor een leuke en gezellige feestweek in oktober 2024. Er worden voor jong en oud activiteiten georganiseerd, aan iedereen is gedacht. Het wordt een jubileumweek met 10 supertoffe activiteiten. Een van die activiteiten is de luciferdooskunst. Daar kun jij aan meedoen.

Meedoen?
Aan 1 van de creatieve activiteiten kunt je zelfs thuis (of bijvoorbeeld op school)  meedoen. Iedere leeftijd mag zijn of haar creativiteit in een doosje stoppen.

Wat is de bedoeling?
De bedoeling is om de twee delen van het doosje (wat je van ons krijgt) te versieren in het kader van feest – 10 jaar – jubileum – Triggr. Alle doosjes bevestigen wij dan weer op een grote houten plaat, zodat het een vrolijk geheel wordt. Deze plaat wordt op zondag 13 oktober tijdens de jubileumborrel onthuld. Wij gebruiken alleen vierkante doosjes, geen luciferdoosjes. Maar we vonden het zo’n leuk idee!

Doosje ophalen / meenemen
Bij !Triggr kun je een doosje van 5×5 cm ophalen en deze kun je helemaal versieren naar eigen idee, alle materialen mogen. Je kunt beide delen gebruiken. Let op: graag ‘onze’ doosjes gebruiken, in het kader van het formaat op uiteindelijk het grote bord. Geen eigen luciferdoosjes a.u.b. Bijgevoegd zie je een foto van hoe zo’n groot bord er dan uit kan komen te zien. Er zit een zwart kussentje in het doosje, dat mag / kun je gebruiken, maar het hoeft niet!

Grote groepen
Ben je met een grote groep en wil je hier ook werk van gaan maken? Maak dan een aparte afspraak via één van ons (info@triggr.nu of 0623071268)

Materiaal
Kies voor kralen, vilt, stof, verf, hout, stift, het maakt niet uit zolang het maar feestelijk is. Als je het doosje klaar hebt lever je het (graag voor 1 oktober) weer in bij !Triggr, aan de Middelweg 5 in Ter Aar.

Geheel
Als Triggr alle doosjes terug heeft ontvangen worden de doosjes bevestigd op een houten plaat en aan de muur gehangen. Moet je je eens voorstellen hoe feestelijk en kleurrijk dat eruit zal komen te zien! Dit bord zal een blijvende herinnering zijn aan de onvergetelijke feestweek die ons te wachten staat. Het geheel zal onthuld worden op zondag 13 oktober 16-18 uur, tijdens de jubileumborrel.

Creatief
Dus….. laat je creativiteit zijn gang gaan en maak er iets feestelijks van! Heel veel plezier! De feestcommissie kijkt enorm uit naar jullie creaties.

Fijne dag!
Namens de ABC feestweekcommissie een fijne dag, Angeline, Cora en Barbara

Vragen
Heb je nog vragen: info@triggr.nu of 06-23071268

Pin It on Pinterest