Ademcirkel

Ademcirkel

🤌 Ademcirkel🤌
.
Ons leven begint met de 😌 eerste ademhaling en eindigt met de laatste. Je adem is bij je tijdens elke emoties en elke ervaring in het leven. Doe jij mee en wat kun je verwachten?
.
Verbonden 🎗️ademhalen 😌is een circulaire 🎗️ ademhaling waarbij de ademhaling wordt verbonden zonder pauze tussen in – en uitademing gedurende 45 minuten.
.
Deze ademhalingstechniek nodigt uit om uit je 🙂‍↔️ hoofd en in het lichaam te komen. Deze manier van ademen zorgt voor lichaamsbewustzijn, ontspanning bij spanning in het lichaam en een diepere verbinding met jezelf.
.
Door verbonden te ademen kunnen we verbinding maken met het 🙂‍↔️ onderbewustzijn waar onopgeloste en onderdrukte ♥️ emoties zijn opgeslagen. Het aanwezig zijn en doorvoelen van deze emoties ♥️♥️♥️♥️ kan helpen bij het creëren van een ☀️ energiestroom en kan bevrijdend zijn. Door te ademen in een groep kan dit een krachtige en helende 💗 ervaring zijn.
.
Tijdens de ademsessie voeren we intuïtief en ondersteunend lichaamswerk uit, mits dit voor jou goed voelt. Het creëren van een veilige ruimte is van grootste belang en er zal voldoende ondersteuning zijn om je tijdens de 🌄 reis te begeleiden.
.
Aan het einde van de sessie is er tijd om jouw ervaring te integreren en te verwerken in een veilige, 💗 warme en liefdevolle sfeer.
.
Er is geen ervaring nodig met ademwerk. Met Marcel en Elliott hebben we 2 uitstekende ademcoaches die je stap voor stap door het proces loodsen.
.
Iets voor jou? Geef je op: Ademcirkel 😮‍💨19 juli 2024 19:15-21:45 uur – https://triggr.nu/agenda/ademcirkel/

Pin It on Pinterest