Yogalessen online en realtime

Yogalessen online en realtime

Vanaf maandag 23 maart worden de yogalessen van !Triggr online en in realtime aangeboden. Eric en Mathilde geven live les.

We starten met de maandagochtendles om 09:30 uur en de maandagavondles om 19:30 uur. Het wordt live uitgezonden, je kunt terugpraten, je kunt zien wat Eric of Mathilde doet, je kunt vragen stellen en je kunt zelfs (virtueel dat dan wel) samen de afsluitende kop thee drinken.

Je krijgt in het weekend van 21 en 22 maart een mailtje met hoe dit werkt en welke acties je zelf even moet nemen.

Wil je meedoen maar heb je geen matje thuis? Dan mag je er één van !Triggr lenen, zolang als we in de corona-quarantaine zitten. Maandag 23 maart 16:00-17:00 uur kun je langskomen om er één op te halen.

Wil je nu al meer info? Mail even!

Pin It on Pinterest