Videobellen

Videobellen

Sinds de coronacrisis verzorgt stichting !Triggr een aantal lessen via videobellen. Dat is niet voor alle lessen geschikt.

Voor die lessen waarvoor het niet geschikt is, worden de lessen op een later tijdstip ingehaald.

Sommige workshops / evenementen worden ofwel ook vooruit geschoven ofwel gecancelled.

Voor een aantal yogalessen wordt gebruikt gemaakt van de videobel-applicatie Zoom. Deze applicatie heeft er in de coronatijd heel veel gebruikers bij gekregen. Het bedrijf is in een razend tempo hun applicatie aan het verbeteren. Dit betekent dat er ook een flexibele opstelling en inwerkvermogen van onze kant vereist is. Dat betekent ook dat we soms updates hebben, waarvan wij nog geen weet hebben….. Al doende leert men… en wij ook!

Stichting !Triggr vraagt daarom om jullie begrip in deze bijzondere tijden.

Pin It on Pinterest