Bewust Bewegen 55+ – live lessen voor Ter Aar en (!) Alphen a/d Rijn

Bewust Bewegen 55+ – live lessen voor Ter Aar en (!) Alphen a/d Rijn

Bewust Bewegen 55+ voor Ter Aar en nu ook voor Alphen a/d/ Rijn
Phemia de Boer is in januari 2020 bij !Triggr in Ter Aar begonnen met het geven van Bewust Bewegen lessen voor 55+ – ers. Phemia is een zeer ervaren bewegingsinstructrice. Deze lessen zijn geschikt voor senioren die in beweging willen blijven.

Phemia reisde Alphen en omstreken af om deze lessen te verzorgen. Vanwege de coronacrisis is het echter nu niet mogelijk voor Phemia om te tehuizen en serviceflats binnen te gaan. Veel senioren blijven veelal in hun eigen omgeving en worden / zijn afgeschermd.

Het is van belang dat de 55+ – ers, die deze lessen volgden, de lessen kunnen blijven volgen. Phemia verzorgde de lessen die ze normaal bij stichting !Triggr gaf al een aantal weken via een live videobelverbinding.

Phemia zou echter graag haar lessen ook aan haar andere seniorengroepen willen geven.
Phemia Move en stichting !Triggr hebben daarom de handen ineen geslagen. Stichting !Triggr ondersteunt Phemia Move bij het (video-)faciliteren van haar andere lessen.

Vanaf volgende week, dinsdag 21 april 2020, is het daarom ook voor Westerhove (Alphen a/d Rijn) – Bewust Bewegen 55+ – lessers ook mogelijk om mee te doen aan de live (videobellen) lessen. De les is van 09:30-10:30 uur.

Hoe werkt het dan?
Het is vrij eenvoudig. Wat heb je nodig: een computer, laptop, tablet of telefoon. En een e-mailadres, of, als je dat niet hebt, een mobiele telefoon. Deze gegevens kun je aan Phemia doorgeven.

Uitnodiging
Je krijgt vervolgens van stichting !Triggr een uitnodiging om mee te doen met een videobelsessie. Je hoeft er niets voor te downloaden, niets aan te maken. Het enige wat je hoeft te doen is op het linkje te klikken.

Meedoen
Ben je eenmaal aangemeld, dan kun je meedoen. Zorg zelf voor voldoende ruimte om te oefenen en makkelijk zittende kleding. Zorg voor: een flesje drinken, een handdoekje en een stoel.

Phemia contact
Wat krijg je dan te zien, als je op dat linkje klikt? Je krijgt Phemia te zien en je kunt haar lessen volgen. Sterker nog, je kunt met haar praten en zij met jou. Je bent in een digitale klas. Phemia ziet jullie allemaal.

Einde
Na afloop beÃĢindigt Phemia de les. De week erop kun je dan, op uitnodiging weer meedoen.

Nodig?
Wat hebben wij van u nodig? Een e-mailadres en / of een mobiel telefoonnummer.

Contact
Voor meer info kunt u gewoon contact opnemen met Phemia de Boer of bellen naar: 0172-424903 of 06-49874988.

Oefenen?
Mocht u een videobelsessie willen oefenen, dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor met stichting !Triggr contact op: 06-23071268.

Pin It on Pinterest