Vacatures: als docent of vrijwilliger aan de slag bij Triggr

Vacatures: als docent of vrijwilliger aan de slag bij Triggr

Stichting Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar heeft verschillende vacatures. Voor veel cursussen zoekt zij docenten en instructeurs. Daarnaast zijn nieuwe vrijwilligers welkom.

Voor verschillende cursussen, waarvan we sommige (op)nieuw willen starten, zoeken wij docenten. Misschien wil jij de Engelse les wel komen verzorgen. Of wellicht kun je Frans of Spaans aan onze cursisten geven. Ook voor Nederlandse les voor mensen uit Polen zoeken wij een docent.

Voor Tai Chi of Qiqong lessen zouden wij graag een docent Tai Chi of Qiqong welkom heten. Daarnaast willen we zumbales in Ter Aar opstarten. Daarvoor zijn wij op zoek naar een instructeur.

Vrijwilligers

Wij zijn daarnaast altijd op zoek naar vrijwilligers. Een secretaris voor de stichting zou enorm fijn zijn. Ook zouden we erg blij zijn met een vrijwilliger (of vrijwilligers) die allerhande klusjes doet. Zoals het openen van het pand voor de docenten, cursisten en deelnemers en het zetten van koffie en thee voor de groep. Verder voor het begeleiden van lezingen; het zetten van koffie/thee, materialen klaarzetten voor lezingen en flyers uitdelen. Maar ook flyers rondbrengen, onkruid wieden, ramen lappen, plantjes verzorgen en bijvoorbeeld het fietsenhok aanvegen.

Naar de vacatures

Pin It on Pinterest