Nieuw bij !Triggr: poweryoga

Nieuw bij !Triggr: poweryoga

Nieuw op de agenda bij !Triggr: poweryoga. Vanaf september (7 september wel te verstaan) kun je elke woensdag meedoen met Power yoga. Sabine Prud’homme, die in de zomervakantie al inviel bij de yogalessen, gaat deze les geven. Elke woensdagavond 19.15-20.30 uur.

Poweryoga – wat is dat? 

Power yoga is een stijl waar kracht, actief en dynamiek voorop staan. Power yoga bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt. Je leert vanuit verschillende ademhalingstechnieken hoe je ademhaling bijdraagt aan je lichamelijke inspanning. Door de herhaling van de krachtige oefeningen en je bewuste ademhaling, kom je in een fijne flow terecht. Power yoga maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van.

Mocht het heel druk worden, dan zetten we er een les bij.

Meer info, klik hier.

Woensdag 7 september al meedoen? Klik hier!

Pin It on Pinterest