Uitbreiding restorative yoga vanaf 25 november 2022

Uitbreiding restorative yoga vanaf 25 november 2022

Vanaf 25 november is er uitbreiding van de restorative yogales.
Je kunt vanaf 25 november 2022 op twee tijdstippen op de vrijdag meedoen met de restorative yogalessen (herstelyoga). Die tijdstippen zijn: 09.30-10.45 en 11.00-12.15 uur. De restorative yogalessen worden gegeven door Mathilde Boskma.

Voor wie: restorative yoga of herstelyoga herstelt je lichaam van de gevolgen van dagelijkse stress. Ook ondersteunt het je zelfhelend vermogen. Daarbij is restorative yoga heel geschikt bij:

  • spanningsklachten en burn-out
  • oververmoeidheid
  • hormonale disbalans
  • overgangsklachten
  • herstel van een blessure of ziekte

Eigenlijk is restorative yoga passend voor iedereen die het wat rustiger aan zou moeten (of willen) doen. Het helpt je namelijk op een zachte manier ontspannen, beter voor jezelf zorgen en te voelen hoe het met je gaat.

Je kunt te alle tijde een gratis proefles yoga doen. Ga daarvoor naar de agenda van stichting !Triggr, kies de dag van jouw voorkeur uit, klik de yoga-les aan, scroll naar beneden en boek jouw proefles.

 

Pin It on Pinterest