Workshop Yoga en Wijnproeverij

Workshop Yoga en Wijnproeverij

Nieuw op de agenda!

Workshop yoga en wijnproeverij onder leiding van de zusjes Pauline en Mathilde.

Begin je weekend met yoga en wijn.
Een lekkere yogales van Mathilde, daarna een (biologische) wijnproeverij van 6 verschillende wijnen.

Een ontspannen yogales met aansluitend een wijnproeverij. Een bijzondere combinatie van 2 heerlijke bezigheden: yoga & wijn proeven! De expertises van 2 zussen komen samen op deze vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Eerst zetten we onze zintuigen op scherp door middel van een ontspannen hatha yogales, die geschikt is voor alle niveaus en wordt gegeven door yogadocent Mathilde Boskma-Pels. Door bewust te ademen en bewegen, kun je beter aanvoelen wat goed en lekker voelt voor jou op dat moment.

Vanaf 20.00 uur mag je uitgebreid en met aandacht genieten van (biologische) wijnen, waar wijnkenner Pauline Pels je van alles over kan vertellen. We gaan ca. 6 wijntjes proeven en Pauline vertelt meer over de achtergrond van biologische, biodynamische en vegan wijnen. Er wordt ook gezorgd voor heerlijke hapjes, passend bij de verschillende wijnen.

Het doel is een avond genieten & veel gezelligheid!

De workshop is op 12 mei 19.00-22.00 uur.

Meer info en opgeven, klik >>>>> hier <<<<<

 

Pin It on Pinterest