Vacature: docent zwangerschapsyoga

Vacature: docent zwangerschapsyoga

Wij zijn op zoek naar een yogadocent die zwangerschapsyoga kan geven.
Bij stichting !Triggr in Ter Aar.

Profiel:
Jij bent…
– een vriendelijk, sympathiek persoon
– een ervaren yogadocent
– ervaren in het geven van zwangerschapsyoga
– een echte team-player. Samen met jouw collega’s maak je yoga toegankelijk voor iedereen. Zowel fysiek als mentaal. Door jouw kennis, plezier en aanpassingsvermogen voelt ieder cursist (yogi) zich in haar / zijn element.

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden. Je weet je leerlingen te motiveren en enthousiasmeren en voelt hen aan als geen ander aan. Je hebt echt een passie voor yoga en oog voor de situatie van zwangere dames, je volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en weet mensen op hun gemak te stellen.

Criteria:

  • in bezit van de benodigde certificaten
  • minimaal 5 jaar yoga-docent-ervaring
  • in bezit van BHV certificaat of de bereidheid deze te behalen
  • minimaal 5 jaar werkervaring in het geven van (zwangerschaps-) yogales
  • woonachtig binnen een straal van 20 km van Ter Aar
  • bereidheid invallen van yogalessen
  • sociaalvaardig en rustig

Wij bieden jou…de kans om aan bij te dragen aan de groei en het succes van stichting !Triggr – Volksuniversiteit Ter Aar in Ter Aar, midden in het Groene Hart. Een plek waar cursisten en docenten thuiskomen en waar yoga wordt bedreven met (zelf) compassie voor jezelf en voor anderen. Wij bieden een inspirerende omgeving waar zingeving, creativiteit & compassie centraal staan.
Voel jij je aangesproken tot deze vacature en denk jij dat jij het team verder kunt verrijken? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Barbara Zornig Stolk via 06-34961576, en/of alvast je cv en motivatie naar info@triggr.nu sturen.

Pin It on Pinterest